BV Souburg wil graag een veilige vereniging zijn, waar iedereen met plezier zijn sport kan beoefenen, namelijk basketbal. Het bestuur heeft daarom aan mij gevraagd om de functie van vertrouwenscontactpersoon op mij te nemen. Mocht er zich toch een situatie voordoen, waarbij sprake is van grensoverschrijdend gedrag, dan kun je contact opnemen met mij, omdat het fijn is om te weten met wie je belt of mailt zal ik mij hieronder even voorstellen.

Ik ben Cindy de Nooijer-Kole, 40 jaar, getrouwd met Yuri (die MU-16 soms coacht), moeder van Bo (2005, speler van MU-16) en Tijn (2009). Zelf speel ik in Dames 1 van BV Souburg. Basketballen doe ik al sinds mijn 11e en ben ook bij BVS begonnen en na een aantal jaar bij BC Vlissingen weer terug naar BVS gekomen. In het dagelijks leven werk ik als osteopaat in mijn eigen praktijk in Oost-Souburg/Kortgene en in een praktijk in Kapelle. Vertrouwen en een goed contact is voor mij altijd een belangrijk geweest, zowel vanuit mijn werk en ook privé.

De VCP is er voor iedereen, van elke leeftijd binnen BV Souburg

Je kunt contact opnemen als er sprake is van ongewenst of grensoverschrijdend gedrag, zoals, seksuele intimidatie, machtsmisbruik, pesten en uitsluiting, agressie en geweld en discriminatie. Ook bij het signaleren, het hebben van vermoedens van grensoverschrijdend gedrag of als je zelf ergens van beschuldigd wordt, is de VCP het aanspreekpunt. Als vertrouwenscontactpersoon zal ik je helpen/adviseren over de eventueel te nemen vervolgstappen.

Je kunt met mij contact opnemen telefonisch 06-29016323(tot 21.30uur) of via de email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Als er sprake is van seksuele intimidatie en je wilt het niet bespreken met de vertrouwenscontactpersoon van BV Souburg, dan kun je ook terecht bij het NOC*NSF meldpunt met eerste vragen, twijfels of om je verhaal te vertellen.

De NOC*NSF hulplijn Vertrouwenspunt Sport is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 22.00 uur en op zaterdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zondag is er geen bereikbaarheid. Het nummer is 0900 – 202 55 90 (€ 0,10 per minuut). E-mail: vertrouwenspuntsport@noc-nsf.nl.

logobvs.jpg